SCHELL termékek - a legjobb választás a Szerelvénytechnológia terén.

Ha szerelvények, akkor a SCHELL termékei már 80 éve a legjobb választást jelentik, legyenek azok mosdókhoz, zuhanyokhoz, WC-khez vagy vizeldékhez. De ugyanúgy a szabályozható sarokszelepek, vagy a fűtés, gáz illetve háztartási gépek, mint például a mosógépek, bekötésére szolgáló szerelvények is - a SCHELL egyszerűen mindenhol kell, ahol robosztus, higiénikus és az erőforrásokkal takarékososkodó megoldásokat igényelnek. Különösen a nyilvános, félnyilvános és ipari szaniterhelyiségekbe, melyek rendkívüli igénybevételnek vannak kitéve. 

Rendszermegoldások
Higiéniai szempontból kifogástalan ivóvízellátó rendszert keres? Mindegy, hogy 1 vagy 300 szerelvényről van szó, nálunk megtalálja az Önnek megfelelő rendszert.

Mosdók
Teljesen mindegy, hogy milyen követelményeket támasztanak a nyilvános szaniterhelyiségekben a mosdó csaptelepekkel vagy a fali kifolyó szerelvényekkel szemben - a SCHELL átfogó termékprogramja egy kívánságot sem hagy figyelmen kívül.

Zuhanyok
A zuhanyok a nyilvános, félnyilvános és ipari szaniterhelyiségekben folyamatos igénybevételnek vannak kitéve. Mindegy, hogy új építésű vagy felújítandó épületbe kerülnek.

WC
A WC-öblítőrendszerek egy több nyilvános, félnyilvános és ipari szaniterhelyiségben megtalálhatóak.

Vizeldék
Falba építhető és falon kívüli, illetve érintés nélküli és manuális változatban is elérhetőek.

Szerelőmodulok
Komplett program- és rendszerszolgáltatóként számunkra magától értetődő, hogy minden felhasználási célra szerelőtechnikát is rendelkezésére bocsássunk.

Készülékcsatlakozó szerelvények
Amikor a fürdőben, konyhában, pincében, garázsban vagy a kertben a víz biztonságos bekötésére kerül sor, a SCHELL készülékcsatlakozó szerelvényeitől nem lehet eltekinteni.

Szabályozható sarokszelepek
A SCHELL a sarokszelepek feltalálójának számít. Generációk óta megbíznak a szerelők Európa piacvezető gyártójának szaktudásában a sarokszelepek terén.

Fűtés szerelvények
Legyenek készülékelzárócsapok, töltő- és ürítőszerelvények vagy akár fűtőtest csavarzatok - a SCHELL-nél számtalan fűtő szerelvényt is talál.

Nincs bejegyzés

Nincs bejegyzés