SCHELL rendszermegoldások tartós ivóvíz-higiéniához

Higiéniai szempontból kifogástalan ivóvízellátó rendszert keres? Mindegy, hogy 1 vagy 300 szerelvényről van szó, nálunk megtalálja az Önnek megfelelő rendszert.

SCHELL SWS vízmenedzsment rendszer

Mindentudó megoldás a szaniterszerelvények hálózatba kapcsolásához

A központilag vezérelt SWS vízmenedzsment rendszer segít fenntartani a vízminőséget a nagyszámú szerelvényt tartalmazó, nagyobb épületekben. Igény esetén érzékelőkkel is kiegészíthető. Ebből a célból az elektronikus szerelvények és érzékelők vezetékes és/vagy vezeték nélkül hálózatot alkotnak, melyet egy vagy több szerver menedzsel. Az üzemi paraméterek – például a hőmérséklet vagy a pangási öblítés indítása és befejezése – adatprotokollon keresztül kiolvashatók és kiértékelhetők. Az SWS vízmenedzsment rendszer SWS átjárókon keresztül gond nélküli integrálható a meglévő épületirányítási rendszerbe.

>> Bővebb információk
>> Tovább a termékáttekintéshez

SCHELL Single Control SSC

Ideális megoldás önálló szerelvények paraméterezéséhez

A SCHELL Single Control SSC önálló elektronikus szerelvények paraméterezésére készült. A beállítások kényelmesen és gyorsan elvégezhetők például az SSC Bluetooth®-modul vagy az iOS és android operációs rendszerre ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével. Ezenkívül plusz funkciók is elérhetők, például a pangási öblítések naplózása.

>> Bővebb információk
>> Tovább a termékáttekintéshez

Nincs bejegyzés

Nincs bejegyzés