Előre gondolkozó a fenntarthatóság ügyében.

Akinek a gyárkapuja előtt, mint ahogy a SCHELL-nek is, egy vízvédelmi terület helyezkedik el, annak a természet iránti felelősségét már mérlegre tették. Ezért felelősséggel tartozunk olyan megoldások kifejlesztéséért, melyek mindenekelőtt egyet jelentenek a fenntarthatósággal.

Végülis a fenntarthatóság egy központi kihívásnak számít a mai és a jövő generációinak is. Független vizsgálatok eredményei azt mutatták, hogy egy termék teljes előállítási költségének kb. 80%-át ki kell adni az életciklus alatt a forgalmazására és fenntartására. Így tehát a víz- és energiahatékony szerelvényekbe történő befektetések gyorsan megtérülnek. Ezen felül a fenntartási- és karbantartási költségek is döntő szerepet játszanak.

A SCHELL a fenntartható szerelvények éllovasának hírében áll. Így például csak a mi termékeink használatával legfeljebb 60 % vizet lehet megtakarítani. Ebből adódik, hogy számos SCHELL szerelvény WELL-címkével van kitűntetve. Ez az Európa-szerte 2011-ben bevezetett termékbesorolás felvilágosítást nyújt arról, hogy milyen hatékonyan - és ezzel együtt mennyire fenntartható módon - működik egy adott szaniterszerelvény. A higiénia is fontos szerepet tölt be a fenntarthatóság témakörében. Éppen a nyilvános szaniterhelyiségek terén. A SCHELL számtalan inteligens megoldást kínál például az érintés nélküli mosdó-, WC- vagy vizelde-szerelvények területén.

Nincs bejegyzés

Nincs bejegyzés