Hygiene in Wasser

Felelősségvállalás az Ön egészségéért.

Legyen szó kórházak, idősek otthonainak vagy iskolák szaniterhelyiségeiről - ilyen és ehhez hasonló projektek esetében a konzekvens higiénia különös kihívást jelent. Mindez vagy azért, mert a szaniterhelyiségek nincsenek folyamatosan használatban, vagy azért, mert a kórokozók terjedésének veszélyét így lehet a legjobban elkerülni.

Ez egy komoly feladat, melyért a SCHELL évek óta felelősnek érzi magát. Nem csoda, hogy időközben világszerte a műszaki megoldások úttörőihez tartozunk, akiknek mindenekelőtt egy a célja: a felhasználók egészségének védelme.

Így például számos SCHELL szerelvény érintés nélkül vezérelhető. Ez egyrészről javítja az erős igénybevételnek kitett szaniterhelyiségek higiéniáját, másrészről pedig vizet is takarít meg. De ez még nem elég. Ha bizonyos projektek, mint például iskolák esetében használat nélkül hosszabb időszakok telnek el, akkor az elektronikusan vezérelt mosdócsaptelepeknél a pangó víz elleni öblítés nagyban hozzájárul a higiénia fenntartásához. Tehát az utolsó használat után legkésőbb 24 órával a csaptelepek kb. 20 másodperces öblítést végeznek, hogy a pangó víz és ezáltal a baktériumok keletkezését a csővezetékekben megakadályozzák.

Nincs bejegyzés

Nincs bejegyzés