Armaturen Made in Germany

Amin a SCHELL rajta áll, abban minőség van.

Lehetnek mosdó-, zuhany-, WC- és vizelde-szerelvények, de akár szabályozható sarokszelepek vagy fűtés, gáz illetve háztartási készülékek bekötésére szolgáló szerelvények. A SCHELL ma már több mint 2.000 megoldással szolgál vevői világszerte megnövekedett igényeire a higiénia, a víztakarékosság, a megbízhatóság és az ellenállóképesség terén.

Mivel amin a SCHELL rajta áll, minőség van benne, ezérttermékeink és gyártási folyamataink állandó ellenőrzés alatt állnak és a megfelelő minőségi- és biztonsági jegyekkel vannak kitűntetve. Így például a SCHELL minőségirányítását tanúsítja a DIN EN ISO 9001:2015 norma szerint.

Mivel éppen a szerelvények esetében a nyilvános, félnyilvános és ipari szaniter helyiségekben a minőség nagy szerepet játszik, a SCHELL nagy gondot fordít a minőségi és higiénikus anyagokra és kivitelezésre, mely hosszú élettartamot és a legjobb védelmet biztosítja az esetlegesen fellépő vandalizmus esetében.                                                                                                     

MINŐSÉGJEGYEK

ASAG

A SCHELL termékek jelölése arra vonatkozóan, hogy öntömítő csatlakozómenettel vannak ellátva.

 

DVGW

A "Német Gáz- és Vízügy Egyesülete" (Deutscher Verein des Gas- und Wasserfaches e.V.) által felügyelt és ellenőrzött termékek minőségi védjegye

 

TÜV Rheinland

A SCHELL minőségmenedzsmentjét a "TÜV Rheinland" tanúsítja a DIN EN ISO 9001:2015 norma szerint.

Nincs bejegyzés

Nincs bejegyzés