Schell Armaturenhersteller - Das Fsirmengebäude

Apa, pădurile, natura nealterată – sunt doar câteva aspecte care disting regiunea Sauerland.

SCHELL, unul dintre liderii producătorilor de armături, se găsește aici. Motivele pentru care instalatorii, comercianții, arhitecții și constructorii apreciază afacerea noastră familială sunt calitatea fără compromisuri, produse inovatoare și, și în special, străduința pentru a obține soluții perfecte și sustenabile.

Acestea sunt valori, pe care fondatorul companiei, Hubert Schell, le-a adoptat încă din 1932. Și prin care, fiul lui, Günther Schell, a înființat o companie internațională de success. Continuitatea și încrederea sunt factori foarte importanți pentru noi, prin asta se explică faptul că societatea se află încă în proprietatea familiei, la cea de a treia generație.

Dacă alegeți SCHELL, alegeți produse de calitate “Made in Germany”, care provin dintr-o singură sursă, de la idea inițială până la produsul finit. Produsele sunt inovative din punct de vedere tehnic, pretențioase privind realizarea și fabricate de 450 de angajați motivați în cele două fabrici moderne din Olpe.

Ce beneficii aveți? Foarte simplu: soluții perfecte pentru toate aspectele tehnologiei de armături inteligente. Puneți-ne la încercare.

Nu sunt înregistrări de date

Nu sunt înregistrări de date