Armaturen Made in Germany

Unde vedeți SCHELL pe exterior, în interior se află calitate.

Fie vorba despre lavoare, dușuri, WC sau pisoare, robinete colțare de reglaj, armături pentru racordarea aparatelor sau armături pentru sisteme de gaz și încălzire centrală, SCHELL asigură peste 2000 de soluții la solicitările clienților noștri la nivel mondial cu privire la igiena, economisirea de apă, siguranța și robustitatea.

Pentru a fi siguri, că unde este SCHELL pe exterior, în interior se află calitate, produsele și procesele noastre sunt supuse unor verificări permanente și sunt distinse cu proprietăți de calitate și siguranță corespunzătoare. Un exemplu pentru acesta este managementul calității la SCHELL, certificate conform standardului DIN EN ISO 9001:2015.

Datorită faptului, că calitatea joacă un rol foarte important în grupurile sanitare publice, semi-publice și comerciale, SCHELL pune accent deosebit pe calitatea și igiena materialelor și construcției, care asigură durabilitate și cea mai bună protecție antivandalism.

CARACTERISTICI DE CALITATE

ASAG

Identificare pentru echiparea produselor SCHELL cu racord cu autoetanșare.

 

DVGW (Asociația Germană pentru Gaz și Apă)

Calitatea produselor este monitorizată și testată de "Deutsche Vereinigung des Gas- und Wasserfachs e.V." ( Asociația Tehnică și Științifică Germană pentru Gaz și Apă)

 

TÜV Rheinland

Managementul calității la SCHELL este certificată de Institutul TÜV Rheinland conform standardului DIN EN ISO 9001:2015.

Nu sunt înregistrări de date

Nu sunt înregistrări de date