Hygiene in Wasser

Responsabilitate pentru sănătatea ta

Fie vorba despre grupurile sanitare ale spitalelor, caselor de bătrâni, școlilor sau proiectelor asemănătoare, igiena consecventă este o provocare aparte. Unul dintre motive poate fi, că grupurile sanitare nu sunt utilizate constant, și astfel se poate evita pericolul răspândirii bacteriilor.

Acesta este o sarcină provocatoare, pentru care SCHELL își asumă responsabilitate de ani de zile. Nu este de mirare, că ne numărăm printre pionierii soluțiilor tehnice la nivel mondial, având obiectivul principal: protecția sănătății consumatorilor.

Numeroase armături SCHELL pot fi acționate fără atingere. Prin urmare, această tehnologie pe de o parte îmbunătățește igiena grupurilor sanitare des utilizate, iar pe de altă parte economisește apă. Acest lucru însă nu este deajuns. În anumite cazuri, cum ar fi cel al școlilor, unde armăturie nu sunt folosite o perioadă mai lungă, funcția de clătire a apei stagnante în cazul bateriilor electronice contribuie într-o mare măsură la menținerea igienei. La 24 ore după ultima utilizare, bateriile pornesc o spălare de aproximativ 20 secunde pentru a preveni stagnarea apei în țevi, prevenind astfel înmulțirea bacteriilor în conducte.

Când vine vorba de prevenirea legionelei, SCHELL oferă soluția potrivită. Spălarea împotriva legionelei este integrată în aproape toate armăturile pentru lavoar și duș acționate electronic. Acesta constă într-o spălare continuă de 5 minute cu apă fierbinte de  70 °C pentru dezinfectare termică, îndepărtând astfel organismele patologice periculoase. Acest lucru se realizează fără a fi adăugate chimicale. În mod evident, aceste armături  îndeplinesc cerințele în conformitate cu foaia de lucru W551 al DVGW.

Și pentru că este vorba de apă ca un comestibil, SCHELL folosește pentru produsele sale numai materiale corespunzătoare pentru apă potabilă. Prin urmare, armăturile noastre de calitate îndeplinesc toate cerințele specificate în TrinkwV 2000 (reglementarea apei potabile), DIN 50930 Part 6, DIN EN 1717 and KTW (plastice care intră în contact cu apa potabilă)

Nu sunt înregistrări de date

Nu sunt înregistrări de date