Mentor în sustenabilitate

Când ai în fața porții fabricii o zonă protejată, cum este în cazul lui SCHELL, automat ești însărcinat de responsabilitatea pentru mediu. Prin urmare, suntem obligați să dezvoltăm soluții, care sunt înainte de toate: sustenabile.

Și nu în ultimul rând, sustenabilitatea este o principală provocare în zilele noastre și a generațiilor următoare. Cercetări independente au descoperit, că aproximativ 80% din costurile dealungul ciclului de viață a unei construcții, sunt cheltuite pe reparații. Astfel, investițiile în armături eficiente din punct de vedere al economisirii apei și energiei, se amortizează foarte repede. În plus, costurile de mentananță și service joacă un rol decisiv.

SCHELL se bucură de reputația de a fi pionier în domeniul armăturilor sustenabile. Prin urmare, prin folosirea produselor noastre, puteți economisi până la 60% din consumul de apă. În plus, numeroase armături de la SCHELL sunt certificate cu eticheta WELL. Această clasificare a produselor, introdusă în Europa în 2011 furnizează informații cu privire la eficiența și funcționarea sustenabilă a armăturilor sanitare. Igiena reprezintă deasemenea un rol important în capitolul sustenabilității, în special în grupurile sanitare publice. SCHELL oferă numeroase soluții inteligente, cum ar fi baterii lavoar și robinete de spălare WC sau pisoar cu acționare fără atingere.

La SCHELL, sustenabilitatea nu înseamnă doar produsul. De exemplu, procesele noastre de producție au loc în cele două fabrici din Sauerland. Acest fapt ne scutește de costuri considerabile de logistică și protejează mediul înconjurător. Un lucru evident este economisirea resurselor în folosirea materialelor. Un exemplu în acest sens reprezintă faptul, că șpanurile rezultate din procesul de producție sunt colectate și returnate producătorilor de alamă.

Nu sunt înregistrări de date

Nu sunt înregistrări de date