Apa, pădurile, natura nealterată – sunt doar câteva aspecte care disting regiunea Sauerland.

Când vine vorba de armături, produsele SCHELL reprezintă cea mai bună alegere de peste 80 ani, fie vorba despre baterii manuale pentru lavoar, duș, robinete de spălare WC și pisoare, robinete colțare, armături pentru instalații de gaz și încălzire, sau robinete pentru racordarea aparatelor, cum ar fi mașina de spălat – produsele SCHELL se potrivesc în toate locurile, unde este nevoie de soluții robuste, igienice și eficiente din punct de vedere al resurselor. Sunt recomandate în special grupurilor sanitare publice, semi-pubice și comerciale, care sunt solicitate de un număr mare de utilizatori.

Soluții de sistem
Vă doriți o instalație de apă potabilă igienică și ireproșabilă? Indiferent dacă vorbim de 1 sau 300 de baterii, noi avem sistemele potrivite pentru dumneavoastră.

Lavoare
Indiferent ce așteptări avem de la bateriile de lavoar sau de perete în grupurile sanitare publice – gama completă de la SCHELL nu ignoră nici o dorință. 

Dușuri
Dușurile aflate în grupurile sanitare publice, semi-publice și comerciale sunt expuse la un număr mare de utilizări, indiferent dacă sunt amplasate într-o construcție nouă sau veche.

WC
Numărul sistemelor de spălare WC în grupurile sanitare publice, semi-publice și comerciale este într-o continuă creștere.

Pisoare
atât pentru montare în zidărie cât și pentru montare aparentă, fie cu acționare manuală sau fără atingere.

Module de montaj
Fiind un furnizor de sisteme complete, este evident să asigurăm tehnologie de montaj pentru toate aplicațiile.

Armături pentru racordarea aparatelor
Când vine vorba de siguranța instalației de apă în băi, bucătării, pivnițe, garaje sau grădini, armăturile de racordare de la SCHELL devin indispensabile.

Robinete colțare de reglaj
SCHELL poate fi considerat inventatorul robinetelor colțare. De generații întregi, instalatorii folosesc cu încredere tehnologia robinetelor colțare fabricate de liderul de piață europeană.

Armături pentru instalații de încălzire
Fie vorba despre vane de izolare, ventile de umplere și golire sau accesorii pentru radiatoare – SCHELL vă pune la dispoziție o serie de armături pentru instalații de încălzire.

Nu sunt înregistrări de date

Nu sunt înregistrări de date